Terug

Update 1 omtrent het Corona-virus

1

Dagelijks zijn er huisdieren die behoefte hebben aan medische zorg. Omdat we niet weten hoe lang de Corona-uitbraak zal duren blijven we geopend om de zorg voor uw huisdieren voort te kunnen zetten.

 

Wel zijn onze openingstijden (voorlopig) t/m 6 april gewijzigd:

 

Er zijn geen avondopenstellingen meer.  

De kliniek in Amersfoort is geopend:

Maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00uur.

Zaterdag van 9:00-12:00uur.

De kliniek in Leusden is geopend:

Maandag t/m vrijdag van 13:00-17:00uur.

 

De telefoon staat onderling doorgeschakeld en buiten de gewijzigde openingstijden zijn wij uiteraard bereikbaar voor spoedgevallen.

 

Houd de nieuwspagina in de gaten voor updates.

 

Vanwege uw eigen gezondheid en die van ons team, vragen wij u met de volgende punten rekening te houden:

·         We schudden geen handen, we ontsmetten alle contactpunten (bv deurklinken, pinapparaat) extra en onze handen uiteraard na iedere patiënt.

·         Consulten worden ruimer gepland zodat er zo min mogelijk mensen in de wachtkamer zitten. We vragen u om niet zonder afspraak binnen te lopen en niet meer huisdieren dan afgesproken mee te nemen.

·         Heeft u voer of medicatie nodig? Belt u dan even van te voren, dan zorgen we dat het voor u klaar ligt.

·         Kom steeds met zo min mogelijk begeleiders naar de kliniek en kom het liefst alleen; indien meer begeleiders nodig zijn, laat die dan zoveel mogelijk buiten de kliniek wachten.

·         Dit geldt zeker ook, in verband met de sluiting van de scholen, voor kinderen: neem liever geen kinderen mee naar de kliniek.

·         Wij willen u vragen zoveel mogelijk met de pin of contactloos te betalen.

·         We vragen u niet naar de praktijk te komen als u zelf klachten heeft van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Laat dan iemand anders uw huisdier naar de praktijk brengen. Indien dit niet kan overleg dan met ons, zodat we uw dier goed maar ook veilig kunnen helpen!

 

 Wij hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u nog vragen of twijfels, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 033-2864772 of 033-4950222.

 

Daarnaast wensen we u sterkte en gezondheid in deze onzekere tijd.