Kittens

Geef je kitten een goede start

De aanschaf van een kitten is een bijzonder moment in uw (gezins)leven, er komt een familielid bij. Dit is natuurlijk ontzettend leuk, maar het gaat ook gepaard met een grote verantwoordelijkheid. Wij zullen u goed begeleiden bij de aanschaf, opvoeding en verzorging van de kitten.

Wat kunnen wij betekenen voor uw kitten

  • Aankoopkeuring zo spoedig mogelijk na aanschaf
  • Extra lang consult waarin u uitgebreid geïnformeerd wordt. U kitten wordt van top tot teen onderzocht. Uw kitten wordt gewogen en indien gewenst ontwormd en gechipt.
  • Basisvaccinaties op 9 en 12 weken leeftijd.
  • Als u consequent Specific of Sanimed kitten voeding bij onze kliniek afneemt kan uw kitten gratis deelnemen aan het Kitten Plan. Dit houdt in dat u gratis met uw kitten kunt langskomen voor extra controles op 5 en 9 maanden leeftijd. Tevens ontvangt u van ons "het Groeiboek".
  • Eventuele castratie vanaf 6 maanden leeftijd.
  • Eventuele sterilisatie vanaf 6 maanden leeftijd.  

Ontdek het Keistad Kitten Plan

Hoera een kitten! Het Keistad Kitten Plan helpt u op weg! Tijdens het Kitten Plan wordt alles verteld over de gezondheid van uw kitten en hoe u uw kitten gezond kunt houden. Wij nodigen u graag uit voor het plan.

Waaruit bestaat ons Kitten Plan?

Het Kitten Plan bestaat uit twee extra gratis consulten rond de vijf en negen maanden leeftijd. U kunt het vergelijken met het consultatiebureau voor kinderen. Gedurende het programma komen er verschillende onderwerpen aanbod die van toepassing zijn op de leeftijd van uw kitten. Denk hierbij aan het gezond hebben en houden van uw kitten.

  • Waarom is het zo belangrijk om uw kitten in te enten tegen katten en niesziekte en op welke leeftijd?
  • Maar ook gaan wij het hebben over de voeding en welke invloeden de voeding heeft op groei, gewrichten en ziektes. Door middel van een groei - curve kunnen wij bijhouden of uw kitten goed groeit.
  • Ook de onderwerpen: gedrag, gebit, chippen, ontwormen, ontvlooien, verzekeren, steriliseren en/of castreren komen aan bod. Wij bespreken de voor- en nadelen samen met u om ervoor te zorgen dat uw kitten op groeit tot een gezonde en sociale kat!
  • Tevens ontvangt u van ons ‘het groeiboek’. In dit boek vindt u allerlei nuttige informatie over de verzorging en opvoeding van uw kitten.

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan bij een van onze paraveterinairen. Zij zijn u graag van dienst!

NB: Als u gedurende het Kitten Plan consequent Specific of Sanimed kitten voeding afneemt bij onze dierenkliniek is het Kitten Plan gratis! Normale prijs is € 50,-.

Maak een afspraak Maak afspraak