Over ons

Het is onze doelstelling om uw huisdier haar gehele leven lang fit en gezond te houden.

Dierenkliniek Keistad streeft naar optimale zorg voor dier en eigenaar in een prettige sfeer. Hierbij staan persoonlijk contact, liefde voor uw huisdier en kleinschaligheid hoog in ons vaandel. Ondanks onze kleinschaligheid zijn we toch in staat om bijna alle voorkomende behandelingen in onze praktijk zelf uit te voeren.

Mocht uw huisdier toch onverhoopt ziek worden, dan kunt u rekenen op professionele zorg. Onze kennis wordt up to date gehouden doordat zowel de dierenartsen als de paraveterinairen geregeld nascholing volgen. Wij werken met een klein maar zeer hecht team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld.

  • Wij houden van dieren
  • Wij houden van mensen
  • Wij houden van kleinschaligheid
  • Wij houden van moderne technieken
  • Wij houden van reële dierengeneeskunde voor een reële prijs
  • Wij maken graag kennis met u en uw huisdier!

Team

Ons team bestaat uit vier dierenartsen die ondersteund worden door zes paraveterinairen.

Dierenarts Tom

Mijn naam is Tom van Wijk en en ik ben eigenaar van Dierenkliniek Keistad. Ik ben geboren en getogen in Odijk. Met veel plezier heb ik de studie diergeneeskunde in Utrecht doorlopen. In 1993 ben ik afgestudeerd. Daarna ben ik gaan werken in de Achterhoek. Eerst een aantal jaren in Eibergen, en later ook in Lichtenvoorde en Groenlo. In Lichtenvoorde werkte ik als een van de eigenaren in een grote dierenkliniek.

In 2014 heb ik Dierenkliniek Keistad overgenomen. 

In ruim 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de behandeling van vogels en gezelschapsdieren. Door het volgen van vele nascholingen heb ik me naast de bestaande behandelingen steeds meer toegelegd op bijzondere dieren ( vogels), chirurgie (laparoscopie) en orthopedie. U kunt mij tegen komen op beide locaties.

Thuis hebben we 2 honden: Saar en Bas.

Dierenarts Jack

Als 9-jarige riep ik al dat ik dierenarts wilde worden. Van huis uit heb ik de omgang met dieren met de paplepel ingekregen.: mijn ouders beheerden meer dan 35 jaar een hondenkennel en hebben daarnaast meer dan 25 jaar lang een hondentrimsalon gehad.

Ik ben afgestudeerd in 1986 aan de Universiteit van Utrecht. Naast gezelschapsdieren heb ik altijd de paardengeneeskunde beoefend, maar daar ben ik al enige jaren geleden mee gestopt om me zoveel mogelijk te kunnen richten op gezelschapsdieren. Mijn interesses gaan met name uit naar interne geneeskunde en röntgenologie.

Tot april 2019 ben ik met veel plezier eigenaar geweest van Dierenartsenpraktijk Dirkx in Leusden. Om de continuïteit van de praktijk te waarborgen heb ik besloten om de praktijk over te dragen aan Dierenarts Tom. Vanaf 15 april 2019 gaan we samen verder als Dierenkliniek Keistad Amersfoort en Leusden. U kunt mij vooral tegen komen op de locatie in Leusden.

Dierenarts Linda

Mijn naam is Linda de Vos. Als klein meisje was ik altijd al tussen de dieren te vinden en wilde ik al graag dierenarts worden. Nadat ik 2 keer uitgeloot was in Utrecht ben ik uiteindelijk in België gaan studeren. In 2012 ben ik in Gent afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Hierna heb ik in verschillende praktijken in Noord-Holland gewerkt. Sinds 2014 maak ik deel uit van het Keistad team en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Thuis heb ik een paar kippen en 2 katten: Sjonnie en Roos. Met Sjonnie voetbal ik als hij daar zin in heeft. 

U kunt mij iedere maandag, dinsdag, donderdag en om de week op zaterdag treffen in onze klinieken.

Dierenarts Robbert Jan

Mijn naam is Robbert jan Schriek. Ik ben geboren en getogen in Beesel, in de omgeving van Roermond maar ik ben richting het midden van het land verhuisd nadat ik op mijn 18de aan de studie diergeneeskunde begon. Uiteindelijk ben ik in de zomer van 2016 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Daarna heb ik onder andere ervaring op gedaan bij praktijken in Vleuten, Tiel, Zeist en Bunnik. Vanaf 2017 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Keistad. U kunt mij tegen komen op beide locaties.

Thuis heb ik een kat Nina (leeftijd onbekend). Nina was een echte straatkat die haar leven te danken heeft aan het feit dat het asiel haar heeft gevonden. Ze was geen mensen of geluiden in huis gewend, maar in verloop van drie jaar is ze helemaal ontdooid en uiteindelijk een enorme knuffelkat geworden.

Paraveterinair Remco

Mijn naam is Remco Gouw en woon met veel plezier in Amersfoort samen met mijn 2 poezen. Al sinds het afronden van mijn studie aan het Groenhorst college in Barneveld in 2007 ben ik werkzaam in deze dierenkliniek. Veel mensen zullen mij dan ook wel eens zijn tegengekomen. In de kliniek houd ik mij met veel dingen bezig van baliewerk en het verzorgen van de opgenomen dieren tot aan assisteren tijdens de operaties en de gebitsverzorging van de dieren.

Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in vogels en ben daar zowel in de praktijk als in mijn vrije tijd veel mee bezig daar ik in bezit ben van ongeveer 60 wedstrijdduiven voor vliegwedstrijden. Buiten de duiven rijd ik graag motor, gooi ik een hengeltje uit of ga ik een potje bowlen.

Al ver voor dat ik wist welk beroep ik zou gaan kiezen deed ik al vrijwilligerswerk voor de vogelopvang in Soest, daar heb ik veel ervaring opgedaan in het hanteren en verzorgen van vogels.

U kunt mij alle dagen van de week tegenkomen op een van beide klinieken.

Administrateur Annie

Mijn naam is Annie. Ik ben lang geleden begonnen als assistente bij dierenarts Kaal. Daarna heb ik gewerkt bij voor dierenarts Feld en dierenarts Hamster. Nu werk ik al weer ruim 5 jaar bij Dierenkliniek keistad in een bekwaam en gezellig team. Ik heb al met al zeer ruime ervaring als dierenartsassistente en ken vele van onze cliënten al jaren.

Ik ben verantwoordelijk voor de administratie van onze Dierenklinieken.

Paraveterinair Jenny

Hallo, ik ben Jenny. Na bij verschillende praktijken werkzaam te zijn geweest heb ik me sinds 2018 aan mogen sluiten bij het gezellige team van dierenkliniek Keistad. Ik ben hier vooral achter de balie, aan de telefoon en in de spreekkamer te vinden. Ook begeleid ik onze patiëntjes bij het afvallen. Zelf woon ik met mijn man, hondje en twee cavia's in Hoevelaken. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vooral in de natuur te vinden met mijn hond, ren ik achter mijn cavia's aan door het huis of ik zit met mijn neus in een boek. 

U kunt mij, op beide vestigingen, tegen komen op de dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Paraveterinair Manon

Mijn naam is Manon, ik ben in 2016 afgestuurd aan het Groenhorst college in Barneveld. Sinds 2017 werk ik op de praktijk in Leusden (voormalige dierenartspraktijk Dirkx), sinds april 2019  is het overgenomen door Dierenkliniek Keistad en werk ik met veel plezier in een leuk team ook op de locatie in Amersfoort.

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Brabant. Als klein meisje was ik al gek op dieren en wist ik dat ik iets met dieren wilde doen. Nu woon ik samen met mijn vriend in Amersfoort samen met 2 vogels, 2 konijnen en een hondje. In mijn vrije tijd ga ik graag met de hond wandelen, doe ik iets creatiefs of ga ik lekker sporten.

 

U kunt mij van maandag t/m donderdag op een van de locaties tegen komen, dan zal ik of achter de balie zitten, sta ik in de OK te helpen of help ik uw huisdier in de spreekkamer.  

 

Paraveterinair Marije

Mijn naam is Marije en woon aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.
Ik heb van 2004 tot 2008 al in de dierenkliniek in Leusden gewerkt, daarna ben ik er wat jaartjes tussenuit geweest om thuis voor de kinderen te kunnen zorgen. Maar het werken in de dierenkliniek bleef trekken en sinds 2016 ben ik dan ook weer parttime aan de slag gegaan en maak ik deel van ons gezellige, enthousiaste en kundige team. U kunt mij in beide vestigingen aantreffen, zowel aan de telefoon, achter de balie als in de spreekkamer. Vooral de afwisseling van het werk, geen dag is hetzelfde, vind ik erg leuk. 

Zelf heb ik ook  verschillende dieren: een prettig gestoorde Flatcoated retriever van 2 jaar, 3 dwergkonijntjes en vissen. Naast het werk in de praktijk doe ik ook de administratie voor ons eigen bedrijf. Met ook nog het huishouden en de zorg voor de kinderen en dieren blijft er weinig tijd over voor hobby’s. Maar af en toe even in de tuin met een boek, zorgt dat ik weer kan opladen.

Paraveterinair Annick

Mijn naam is Annick.

In juli 2019 ben ik afgestudeerd aan het Aeres MBO Barneveld als paraveterinair. Oorspronkelijk kom ik uit de achterhoek, maar na mijn leuke en leerzame stageperiode hier bij Dierenkliniek Keistad ben ik blijven hangen. Ik ben altijd al een fan van dieren geweest, mijn ouders vertelden me dat ik al met mieren, lieveheersbeestjes en slakken

Naast het werken bij de dierenkliniek ga ik doorstuderen voor Veterinair Praktijk Manager aan het Aeres Hogeschool Dronten.

Ik ben erg blij met de ervaringen die ik na mijn studie op mag doen hier bij dierenkliniek Keistad. U zult mij tegenkomen op de avondspreekuren van dinsdag en vrijdag en op de zaterdagmorgen in Amersfoort.

Thuis heb ik 2 konijnen, en bij mijn ouders ben ik altijd opgegroeid met honden. We hebben een Goldenretriever en een Boomertje.

Paraveterinair Chantal

Mijn naam is Chantal en ik ben in 2019 afgestudeerd als paraveterinair op het Aeres MBO in Barneveld.

Na een stageplek bij Dierenkliniek Keistad kon ik hier blijven werken. U kunt mij regelmatig vinden in de kliniek, zowel in Amersfoort als in Leusden. Hoewel ik een passie heb voor zowel grote als kleine dieren, hebben we helaas geen dieren thuis door allergieën van de familie. Ik ga wel regelmatig paardrijden.

Mijn vriend en ik zijn zoek naar eigen woonruimte zodat we wel onze eigen dieren kunnen houden. Naast de werkzaamheden achter de balie of in de operatiekamer, hebben met name de gebitszorg van dieren en suikerziekte bij dieren mijn interesse. In de toekomst wil ik mij graag , door middel van nascholing , op deze gebieden meer bekwamen.