Over ons

Het is onze doelstelling om uw huisdier haar gehele leven lang fit en gezond te houden.

Dierenkliniek Keistad streeft naar optimale zorg voor dier en eigenaar in een prettige sfeer. Hierbij staan persoonlijk contact en liefde voor uw huisdier hoog in ons vaandel. Ondanks ons jonge team zijn we toch in staat om bijna alle voorkomende behandelingen in onze praktijk zelf uit te voeren.

Mocht uw huisdier toch onverhoopt ziek worden, dan kunt u rekenen op professionele zorg. Onze kennis wordt up to date gehouden doordat zowel de dierenartsen als de paraveterinairen geregeld nascholing volgen. Wij werken met hecht team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld.

  • Wij houden van dieren
  • Wij houden van mensen
  • Wij houden van huiselijkesfeer
  • Wij houden van moderne technieken
  • Wij houden van reële dierengeneeskunde
  • Wij maken graag kennis met u en uw huisdier!

Team

Ons team bestaat uit vijf dierenartsen die ondersteund worden door negen paraveterinairen.

Dierenarts Linda

Mijn naam is Linda de Vos. Als klein meisje was ik altijd al tussen de dieren te vinden en wilde ik al graag dierenarts worden. Nadat ik 2 keer uitgeloot was in Utrecht ben ik uiteindelijk in België gaan studeren. In 2012 ben ik in Gent afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Hierna heb ik in verschillende praktijken in Noord-Holland gewerkt. Sinds 2014 maak ik deel uit van het Keistad team en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Thuis heb ik een paar kippen en 2 katten: Sjonnie en Roos. Met Sjonnie voetbal ik als hij daar zin in heeft. 

U kunt mij iedere dinsdag en donderdag treffen in een van onze klinieken.

Dierenarts Robbert Jan

Mijn naam is Robbert jan Schriek. Ik ben geboren en getogen in Beesel, in de omgeving van Roermond maar ik ben richting het midden van het land verhuisd nadat ik op mijn 18de aan de studie diergeneeskunde begon. Uiteindelijk ben ik in de zomer van 2016 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Daarna heb ik onder andere ervaring op gedaan bij praktijken in Vleuten, Tiel, Zeist en Bunnik. Vanaf 2017 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Keistad. U kunt mij tegen komen een van de locaties.

Thuis heb ik een kat Myra. Volgens het asiel was ze een terug getrokken kat, maar ze blijkt een echte knuffelkat te zijn.

Dierenarts Ellen

Mijn naam is Ellen Broekhuisen.

Sinds juni 2020 werk ik bij Keistad als dierenarts. Ik vind het fantastisch om na enige tijd weer terug te zijn in het team. Voorheen werkte ik tijdens mijn studie diergeneeskunde als assistente, inmiddels heb ik de studiebanken al een tijd achter mij gelaten en heb ik gewerkt als dierenarts in dierenkliniek Tiel Drumpt.

Als ik niet op werk bezig ben met dieren, dan doe ik dat thuis wel met mijn twee lieve katten ‘Kala’ en ‘Pepe’.

Ik heb er uiteraard enorm veel zin in om uw huisdier de beste zorg te geven en voor u klaar te staan.

Dierenarts Lynn

Mijn naam is Lynn Rovroy en sinds eind 2023 heb ik me mogen aansluiten bij het team van Dierenkliniek Keistad.

Als klein meisje wilde ik al graag dierenarts worden, dus ik was erg blij dat ik werd toegelaten in Utrecht om de studie diergeneeskunde te mogen doen. Na mijn studie in Utrecht te hebben afgerond, ben ik begonnen in een praktijk in Brabant waar ik de afgelopen jaren met plezier heb gewerkt en veel ervaring heb opgedaan. Aangezien ik na mijn studie in de omgeving van Utrecht ben blijven wonen, ben ik blij dat ik nu in de buurt een nieuwe uitdaging heb gevonden. Ik kijk er dan ook naar uit om nieuwe dieren en eigenaren in de omgeving te leren kennen en te mogen helpen.
Zelf heb ik momenteel nog geen huisdieren, maar ik hoop dat daar snel verandering in komt.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, wielrennen, lezen en wandelen.

Dierenarts Tessa

Mijn naam is Tessa van Langelaar en sinds augustus 2022 ben ik werkzaam als dierenarts bij dierenkliniek Keistad.

Van jongs af aan ben ik al gek op dieren en was ik altijd met onze huisdieren in de weer. De keuze voor de studie diergeneeskunde lag dan ook voor de hand. Dit is mijn eerste baan als dierenarts en ik kijk er erg naar uit om me verder te ontwikkelen. Ik heb speciale interesse in de chirurgie en voortplanting, maar ook werken met bijzondere diersoorten en wildlife heeft mijn passie. Mijn dag is geslaagd wanneer dieren zich beter voelen en eigenaren met een goed gevoel naar huis gaan. Het feit dat elke dag anders is, spreekt mij enorm aan in dit werk.

Ik woon in Utrecht, maar ik ben ook vaak te vinden bij mijn familie in Heemskerk, waar ik onze 2 katten overlaad met knuffels. In mijn vrije tijd sport ik graag, breng ik tijd door met vrienden en wandel ik graag op het strand. Ook reis ik graag en ben ik vrijwilliger geweest bij verschillende
projecten met wilde dieren. Zo heb ik mogen bijdragen aan een project om cheeta’s te rehabiliteren en uit te zetten in het wild in Zuid-Afrika; een geweldige ervaring.


U kunt mij tegenkomen op de locatie in Amersfoort.

Paraveterinair Remco

Mijn naam is Remco Gouw en woon met veel plezier in Amersfoort samen met mijn 2 poezen. Al sinds het afronden van mijn studie aan het Groenhorst college in Barneveld in 2007 ben ik werkzaam in deze dierenkliniek. Veel mensen zullen mij dan ook wel eens zijn tegengekomen. In de kliniek houd ik mij met veel dingen bezig van baliewerk en het verzorgen van de opgenomen dieren tot aan assisteren tijdens de operaties en de gebitsverzorging van de dieren.

Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in vogels en ben daar zowel in de praktijk als in mijn vrije tijd veel mee bezig daar ik in bezit ben van ongeveer 60 wedstrijdduiven voor vliegwedstrijden. Buiten de duiven rijd ik graag motor, gooi ik een hengeltje uit of ga ik een potje bowlen.

Al ver voor dat ik wist welk beroep ik zou gaan kiezen deed ik al vrijwilligerswerk voor de vogelopvang in Soest, daar heb ik veel ervaring opgedaan in het hanteren en verzorgen van vogels.

U kunt mij alle dagen van de week tegenkomen op een van de klinieken.

Paraveterinair Jenny

Hallo, ik ben Jenny.

Na bij verschillende praktijken werkzaam te zijn geweest heb ik me sinds 2018 aan mogen sluiten bij het gezellige team van dierenkliniek Keistad. Ik ben hier vooral achter de balie, aan de telefoon en in de spreekkamer te vinden. Ook begeleid ik onze patiëntjes bij het afvallen.

Zelf woon ik met mijn man, dochters en hondje in Hoevelaken. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vooral in de natuur te vinden met mijn hond, speel ik buiten met mijn kinderen of ik zit met mijn neus in een boek. 

U kunt mij, op de locatie Leusden of Amersfoort, tegen komen op de dinsdag en donderdag.

 

Paraveterinair Manon

Mijn naam is Manon, ik ben in 2016 afgestuurd aan het Groenhorst college in Barneveld. Sinds 2017 werk ik op de praktijk in Leusden (voormalige dierenartspraktijk Dirkx), sinds april 2019  is het overgenomen door Dierenkliniek Keistad en werk ik met veel plezier in een leuk team ook op de locatie in Amersfoort.

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Brabant. Als klein meisje was ik al gek op dieren en wist ik dat ik iets met dieren wilde doen. Nu woon ik samen met mijn man en dochter in Nijkerk samen met 1 vogels, 3 konijnen en een hondje. In mijn vrije tijd ga ik graag met de hond wandelen, doe ik iets creatiefs of ga ik lekker sporten.

 

U kunt mij van maandag t/m donderdag op een van de locaties tegen komen, dan zal ik of achter de balie zitten, sta ik in de OK te helpen of help ik uw huisdier in de spreekkamer.  

 

Paraveterinair Marije

Mijn naam is Marije en woon aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.
Ik heb van 2004 tot 2008 al in de dierenkliniek in Leusden gewerkt, daarna ben ik er wat jaartjes tussenuit geweest om thuis voor de kinderen te kunnen zorgen. Maar het werken in de dierenkliniek bleef trekken en sinds 2016 ben ik dan ook weer parttime aan de slag gegaan en maak ik deel van ons gezellige, enthousiaste en kundige team. U kunt mij in alle vestigingen aantreffen, zowel aan de telefoon, achter de balie als in de spreekkamer. Vooral de afwisseling van het werk, geen dag is hetzelfde, vind ik erg leuk. 

Zelf heb ik ook  verschillende dieren: een prettig gestoorde Flatcoated retriever van 2 jaar, 3 dwergkonijntjes en vissen. Naast het werk in de praktijk doe ik ook de administratie voor ons eigen bedrijf. Met ook nog het huishouden en de zorg voor de kinderen en dieren blijft er weinig tijd over voor hobby’s. Maar af en toe even in de tuin met een boek, zorgt dat ik weer kan opladen.

Paraveterinair Karin

Mijn naam is Karin. In juli 2021 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het Aeres MBO Barneveld.

Als klein meisje was ik vooral bezig met dieren. Bij mij thuis hebben we ook altijd veel dieren gehad. Kippen, konijnen, katten, paarden en nog veel meer.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met dieren en vrienden.

Nu ben ik met veel plezier werkzaam als paraveterinair bij dierenkliniek Keistad. Het werken met mens en dier spreekt mij aan. Wellicht komen we elkaar tegen in de praktijk.

Paraveterinair Jeroen

Mijn naam is Jeroen en ik woon in Hoevelaken. Onlangs zomer 2021 ben ik het team van dierenkliniek Keistad wezen vergezellen als een afgestudeerde paraveterinair assistent. Ik heb het in mijn verleden altijd al een plezier gevonden om met dieren te werken en ben daarom nu werkzaam als assistent.

Ik heb mijn studie afgerond op het Aeres in Barneveld, en ben na mijn stage blijven hangen in dierenkliniek Keistad.

Ik vind het erg leuk om met dier en mens te werken en pas daarom goed in het team.

Helaas heb ik zelf nog geen dier. Wel ben ik van plan om later een hond (Nova scotia duck tolling retriever) te nemen.

 

U kunt mij vinden op de praktijk in Leusden en Amersfoort.

Ik kijk ernaar uit om u samen met uw dier te ontmoeten.

Paraveterinair Anne

Mijn naam is Anne en ik ben werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek Keistad.

Tijdens mijn opleiding aan het Aeres MBO in Barneveld heb ik al stage gelopen bij Keistad en dat beviel me zo goed dat ik ben blijven plakken. Na 12 jaar als kok te hebben gewerkt, besloot ik om het roer om te gooien en de opleiding tot paraveterinair te starten. Gelukkig kon ik de opleiding versneld afronden in 2 jaar. Dat was geen makkelijke opgave, maar ik ben elke dag blij dat ik het heb gedaan.

Naast mijn werk ben ik al 7 jaar vrijwilliger bij het asiel. Ook ben ik in 2019 naar Bonaire geweest om te helpen bij een ezelopvang, een fantastische ervaring!

Mijn huis deel ik met mijn man en onze 3 katten: Beau, Noortje en Mila. In mijn vrije tijd kook ik nog steeds erg graag, ga ik graag uit eten of blaas ik stoom af door te gaan bootcampen.

U kunt mij tegenkomen in de klinieken in Amersfoort en Leusden

Paraveterinair Petra

Mijn naam is Petra.

Na bijna twintig jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Wanneer ik voor mijn eigen katten medicijnen moest halen werd ik altijd heel vrolijk van het wachten in de wachtkamer met allemaal dieren om me heen. Ik was zo nieuwsgierig naar wat er aan de hand was met die dieren en wat voor behandeling of medicatie ze zouden krijgen. Het werd mij duidelijk dat ik daar iets mee wilde doen.


In 2022 heb ik mijn opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente afgerond. Daarna ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Keistad.


Ik woon samen met mijn twee katten Fred en Bob. In mijn vrije tijd dans ik graag, lees ik een boek of ga ik wandelen in het bos.


U kunt mij tegenkomen op de locatie aan de van Bemmelstraat en in Leusden.