Dierenkliniek Keistad
van Bemmelstraat 1
3818 PA Amersfoort

info@dierenkliniek-keistad.nl

033 286 4772

Nieuw vanaf 1 april 2016:

Hond :

KEISTAD Zorg pakketten voor preventieve zorg inclusief vaccinatie!

 

Afhankelijk van het gekozen pakket heeft u in het jaar volgend op de vaccinatie flinke kortingen op behandelingen en op bepaalde operaties en onderzoeken.

Bekijk de inhoud van de  Zorg-pakketten en kies het pakket dat het beste aansluit bij uw wensen!

Top Zorg   € 89,95

Top Zorg biedt de best mogelijke begeleiding. Zo houden we uw hond het hele jaar gezond!  Bij Top Zorg krijgt uw hond een uitgebreide gezondheidscontrole, een extra vaccinatie en nog een gratis extra gezondheidscontrole halverwege het jaar. Tevens krijgt u in het opvolgende jaar kortingen op behandelingen.

Top Zorg is alleen op afspraak beschikbaar, omdat we ruim de tijd hiervoor moeten inplannen. Maak een afspraak.

Goede Zorg      € 54,95

Goede Zorg is de vertrouwde zorg die u altijd al van ons gewend bent.  Nu met een aantal aantrekkelijke extra's, zoals het gratis urineonderzoek tijdens het bezoek.

Bij Goede Zorg krijgt uw hond een uitgebreide gezondheidscontrole en er is voldoende tijd om gratis kleine handelingen te doen. 

Goede Zorg is alleen op afspraak te verkrijgen. Maak een afspraak.  

Budget Zorg  € 24,95

Budget Zorg voorziet met name in de noodzakelijke vaccinaties en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor Budget Zorg hoeft u geen afspraak te maken, maar komt u langs op onze speciale open budget Zorg  inloopspreekuren op dinsdag- en vrijdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur.

Budget Zorg is alleen bedoeld voor gezonde dieren.

Alternatieve Zorg  €  98,95

Iets unieks is het Alternatieve Zorg pakket. Dit is bedoeld voor de hondeneigenaar die zeker wil weten of de vaccinatie wel echt nodig is. In het Alternatieve Zorg pakket bepalen we eerst de concentratie afweerstoffen in het bloed, voordat we wel of niet gaan vaccineren. Zo vaccineer je altijd precies op maat. Niet teveel, maar zeker niet te weinig.

Ook het Alternatieve Zorg pakket voorziet in een uitgebreide gezondheidscontrole en is alleen op afspraak te krijgen. Maak een afspraak.

Foto Secretaresse

Openingstijden

Maandag
9.00 - 18:00 uur
Dinsdag
9.00 - 20:00 uur
Woensdag
9.00 - 18:00 uur
Donderdag
9.00 - 18:00 uur
Vrijdag
9.00 - 20:00 uur
Zaterdag
9.00 - 12:00 uur