Dierenkliniek Keistad
van Bemmelstraat 1
3818 PA Amersfoort

info@dierenkliniek-keistad.nl

033 286 4772

Hoera een puppy!

 

Het Keistad Puppy Plan helpt u op weg!

 

Tijdens het Puppy Plan wordt alles verteld over de gezondheid van uw pup en hoe u uw pup gezond kunt houden. Wij nodigen u graag uit voor het plan.

Het Puppy Plan bestaat uit drie extra gratis consulten rond de vier, zes en negen maanden leeftijd. U kunt het vergelijken met het consultatiebureau voor kinderen. Gedurende het programma komen er verschillende onderwerpen aanbod die van toepassing zijn op de leeftijd van uw pup. Denk hierbij aan het gezond hebben en houden van uw pup.

Waarom is het zo belangrijk om uw pup te vaccineren en op welke leeftijd? Maar ook gaan wij het hebben over de voeding en welke invloeden de voeding heeft op groei, gewrichten en ziektes. Door middel van een groeicurve kunnen wij bijhouden of uw pup goed groeit.

Ook de onderwerpen: gedrag, gebit, chippen, ontwormen, ontvlooien, verzekeren, steriliseren en/of castreren komen aan bod. Wij bespreken de voor- en nadelen samen met u om er voor te zorgen dat uw pup op groeit tot een gezonde en sociale hond!

Tevens ontvangt u van ons ‘het groeiboek’.

In dit boek vindt u allerlei nuttige informatie over de verzorging en opvoeding van uw pup. Ook zullen wij op een groeicurve de groei en het gewicht van uw pup bijhouden. Uw opgroeiende hond wordt op deze manier nauwkeurig in de gaten gehouden en u heeft meerdere keren de mogelijkheid tot het stellen van allerlei vragen. Bent u geïnteresseerd? Meldt u dan aan bij een van onze paraveterinairen. Zij zijn u graag van dienst!

NB: Als u gedurende het Puppy Plan consequent Specific puppy voeding afneemt bij onze dierenkliniek is het Puppy Plan geheel gratis! Normale prijs is 50 Euro.

 

Foto Secretaresse

Openingstijden

Maandag
9.00 - 18:00 uur
Dinsdag
9.00 - 20:00 uur
Woensdag
9.00 - 18:00 uur
Donderdag
9.00 - 18:00 uur
Vrijdag
9.00 - 20:00 uur
Zaterdag
9.00 - 12:00 uur