Dierenkliniek Keistad
van Bemmelstraat 1
3818 PA Amersfoort

info@dierenkliniek-keistad.nl

033 286 4772

Hoera een kitten !

 

Het Keistad Kitten Plan helpt u op weg!

Tijdens het Kitten Plan wordt alles verteld over de gezondheid van uw kitten en hoe u uw kitten gezond kunt houden. Wij nodigen u graag uit voor het plan.

Het Kitten Plan bestaat uit twee extra gratis consulten rond de vijf en negen maanden leeftijd. U kunt het vergelijken met het consultatiebureau voor kinderen. Gedurende het programma komen er verschillende onderwerpen aanbod die van toepassing zijn op de leeftijd van uw kitten. Denk hierbij aan het gezond hebben en houden van uw kitten. Waarom is het zo belangrijk om uw kitten in te enten tegen katten en niesziekte en op welke leeftijd? Maar ook gaan wij het hebben over de voeding en welke invloeden de voeding heeft op groei, gewrichten en ziektes. Door middel van een groei - curve kunnen wij bijhouden of uw kitten goed groeit.

Ook de onderwerpen: gedrag, gebit, chippen, ontwormen, ontvlooien, verzekeren, steriliseren en/of castreren komen aan bod. Wij bespreken de voor- en nadelen samen met u om er voor te zorgen dat uw kitten op groeit tot een gezonde en sociale kat!

Groeiboek boordevol met informatie:

Als u deelneemt aan het Kitten Plan krijgt u een groeiboek mee.

Dit is een naslagwerk voor u waarin de meest belangrijke onderwerpen aan bod komen.

Bent u geïnteresseerd? Meldt u dan aan bij een van onze paraveterinairen. Zij zijn u graag van dienst!

NB: Als u gedurende het Kitten Plan consequent Specific kitten voeding afneemt bij onze dierenkliniek is het Puppy Plan gratis ! Normale prijs is 50 euro.

 

Foto Secretaresse

Openingstijden

Maandag
9.00 - 18:00 uur
Dinsdag
9.00 - 20:00 uur
Woensdag
9.00 - 18:00 uur
Donderdag
9.00 - 18:00 uur
Vrijdag
9.00 - 20:00 uur
Zaterdag
9.00 - 12:00 uur