Dierenkliniek Keistad
van Bemmelstraat 1
3818 PA Amersfoort

info@dierenkliniek-keistad.nl

033 286 4772

Werkwijze

Wij werken op afspraak.
 
Wij hebben iedere dag spreekuren zowel in de ochtend als in de middag. Elke werkdag is
een van onze beide locaties tot 20.00 uur geopend. Op maandag, woensdag en donderdag locatie Leusden tot 20.00 uur geopend. Op dinsdag en vrijdag kunt u in Amersfoort s' avonds bij ons terecht. Tevens is de locatie Amersfoort op zaterdagochtend  geopend tot 12.30 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij voldoende tijd kunnen inplannen voor het consult en de wachttijd voor u en uw huisdier zo kort mogelijk kunnen houden. Wanneer u belt, kunt u indien gewenst meestal op dezelfde dag al terecht. Ernstig zieke- of gewonde dieren kunnen altijd direct dezelfde dag komen!
 

Consult 

Tijdens het consult zullen er diverse vragen over uw huisdier worden gesteld en zal uw huisdier zorgvuldig worden onderzocht. Indien nodig zal er een vervolgonderzoek moeten worden uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan bloedonderzoek, röntgenologisch onderzoek, echografisch onderzoek, microscopisch onderzoek, enz. Dit wordt zoveel mogelijk op dezelfde dag verricht,  op de uitslag van het bloedonderzoek kunt u bijvoorbeeld meestal gewoon even wachten. Na de uitslag zal er uitvoerig worden besproken hoe we uw huisdier gaan behandelen.
 

Visites aan huis  

Voor mensen en dieren die om een of andere reden niet naar de kliniek kunnen komen, bestaat de mogelijkheid dat wij naar u toekomen om een huisvisite te verrichten .
 
Ook voor mensen met meerdere dieren is het soms gemakkelijk als wij voor de vaccinatie bijvoorbeeld bij u langskomen, dit vinden wij geen enkel probleem.

 

 
Foto Secretaresse

Openingstijden

Maandag
9.00 - 18:00 uur
Dinsdag
9.00 - 20:00 uur
Woensdag
9.00 - 18:00 uur
Donderdag
9.00 - 18:00 uur
Vrijdag
9.00 - 20:00 uur
Zaterdag
9.00 - 12:00 uur