Dierenkliniek Keistad
van Bemmelstraat 1
3818 PA Amersfoort

info@dierenkliniek-keistad.nl

033 286 4772

Team

Ons team bestaat uit drie dierenartsen die ondersteund worden door vier paraveterinairen.


Dierenarts Tom

Tom.jpgMijn naam is Tom van Wijk. Ik ben geboren en getogen in de omgeving van Zeist. Met veel plezier heb ik de studie diergeneeskunde in Utrecht doorlopen. In 1993 ben ik afgestudeerd. Daarna ben ik gaan werken in de Achterhoek. Eerst een aantal jaren in Eibergen, en later ook in Lichtenvoorde en Groenlo. In Lichtenvoorde werkte ik als een van de eigenaren in een grote dierenkliniek.  Vanaf 2014 ben ik dierenarts / eigenaar van Dierenkliniek Keistad.  In ruim 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de behandeling van vogels en gezelschapsdieren. Door het volgen van vele nascholingen heb ik me naast de bestaande behandelingen steeds meer toegelegd op bijzondere dieren ( vogels), chirurgie (laparoscopie) en orthopedie.

Dierenarts Linda

p150054078-6.jpgMijn naam is Linda de Vos. Als klein meisje was ik altijd tussen de dieren te vinden en wilde ik al graag dierenarts worden. Nadat ik 2 keer uitgeloot was in Utrecht ben ik in België gaan studeren. In 2012 ben ik in Gent afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Hierna heb ik in verschillende praktijken in Noord-Holland gewerkt. Thuis heb ik 2 katten: Sjonnie en Roos. Met Sjonnie voetbal ik als  hij daar zin in heeft. 

U kunt Linda iedere dinsdag, woensdag, vrijdag en om de week op zaterdag treffen in onze kliniek.


Dierenarts Robbert Jan RJ.jpg

Mijn naam is Robbert jan Schriek. Ik ben geboren en getogen in Beesel, in de omgeving van Roermond maar ik ben richting het midden van het land verhuisd nadat ik op mijn 18de aan de studie diergeneeskunde begon. Uiteindelijk ben ik in de zomer van 2016 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Daarna heb ik onder andere ervaring op gedaan bij praktijken in Vleuten, Tiel, Zeist en Bunnik.

Thuis heb ik een kat Nina (leeftijd onbekend). Nina was een echte straatkat die haar leven te danken heeft aan het feit dat het asiel haar heeft gevonden. Ze was geen mensen of geluiden in huis gewend, maar in verloop van drie jaar is ze helemaal ontdooid en uiteindelijk een enorme knuffelkat geworden.


Remco - paraveterinair

fotoRem.JPGRemco  is onze mannelijke paraveterinair en alweer ruim 10 jaar werkzaam in onze kliniek. Hij kwam stage lopen voor zijn opleiding en is nooit meer weggegaan. U zult hem vaak achter de balie en in de spreekkamer aantreffen. Remco is zeer behendig in het hanteren en geruststellen van allerlei dieren. Tevens heeft hij veel verstand van voeding en hij is dan ook onze voedingsconsulent. Hij begeleidt patiënten die moeten afvallen met het zogenoemde slimfitprogramma van Royal Canin.

Annie - paraveterinair en administrateur

dierenkliniek-keistad-annie-016.jpgOude rot in het vak". Annie is lang geleden begonnen als assistente bij dierenarts Kaal, daarna heeft ze gewerkt bij onze voorgangers dierenarts Feld en Hamster.

Zij heeft zodoende zeer ruime ervaring als dierenartsassistente. Annie kent veel van onze cliënten al jaren en is het boegbeeld van onze kliniek.


Jenny - paraveterinair:Jenny-2.jpg

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor alle onze assistenten geldt dat zij naast het ondersteunen van de dierenartsen tijdens spreekuren en operaties, ook laboratorium werkzaamheden verrichten. Tevens verzorgen zij de dieren die voor opname in de kliniek moeten verblijven. Zij hebben verstand van voeding, het voorkomen van parasitaire infecties bij uw huisdier en de meest voorkomend problemen bij uw huisdier. Zij zijn het eerste aanspreekpunt van de kliniek en zullen u graag te woord staan en indien nodig advies geven.

Foto Secretaresse

Openingstijden

Maandag
9.00 - 18:00 uur
Dinsdag
9.00 - 20:00 uur
Woensdag
9.00 - 18:00 uur
Donderdag
9.00 - 18:00 uur
Vrijdag
9.00 - 20:00 uur
Zaterdag
9.00 - 12:00 uur

Keistad 48.jpg